Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

ELTECH.AL

Eltech është kompani e cila ofron projektim, implementim, integrim dhe shërbime në fushën e sistemeve teknologjike.

Ne jemi të specializur në fushat e mëposhtme:

 • Sisteme profesionale survejimi me kamera
  • Sisteme sigurie per kontrollin e aksesit dhe identifikimit te personave
  • Sisteme alarmi (Sinjalizim nga ndërhyrjet, zjarri, gazi apo uji)
  • Sisteme tё menaxhimit tё parkingut me pagesё
  • Sisteme te telefonise se brendshme dhe sherbime VoIP
  • Sisteme informatizimi dhe programe aplikative
  • Sherbime dhe konsulence ne fushen e IT
  • Aplikime dhe sherbime ne WEB
  • Sisteme monitorimi me GPS

Ne implementojmë sistemet më të avancuara duke përdorur produktet më cilësore dhe teknologjinë më të re.Partnerët tanë janë kompanitë lider në botë në fushat përkatëse. Prandaj, ne i garantojmë klientëve për cilësinë dhe funksionalitetin e sistemeve tona.Kompania ka zhvilluar suksesshëm një sërë projektesh të mëdhenj dhe të rëndësishëm ku klientët tanë janë befasuar nga cilësia dhe efikasiteti i sistemeve tona.Stafi ynë i specializuar po punon për modernizimin dhe përmirësimin e këtyre produkteve dhe krijimin e më të rejave për të gjetur zgjidhjet e duhura në lehtësimin e administrimit të biznesit tuaj.Kompania i kushton një rëndësi të veçantë shërbimit ndaj klientit për ti garantuar support sa më të shpejtë dhe efikas.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.